NBA zvijezda u centru velikog skandala, javnost ogorčena na njegove postupke

U prepisci se vidi i fotografija pozitivnog testa na trudnoću, ali i Edwardsove replike

19.12.2023. 13:20
  • Podijeli:
Anthony Edwards  - reuters usa today sports-644a1fddf22a8.webp Foto: Reuters/USA Today Sports

Anthony Edwards, bek Minnesota Timberwolvesa, igra fantastično ove sezone i predstavlja istinsku mladu superzvijezdu u najjačoj ligi na svijetu.

Međutim, sve češće se 22-godišnjak iz Atlante spominje u medijima iz razloga koji nisu ni izbliza u vezi sa košarkom. Ovog puta, u centru pažnje je skandaloznog sadržaja poruka koje je slao svojoj partnerki.

U pitanju je Dream Paige, sa kojom je, prema navodima američkih medija, Edwards bio u nezvaničnoj vezi.

Ona je u javnosti objavila svoju prepisku sa Edwardson u kojoj Dream Paige javlja Anthonyju da je trudna.

U prepisci se vidi i fotografija pozitivnog testa na trudnoću, ali i Edwardsove replike:

„Ne možeš to da uradiš“, „Ja ne želim dijete“ i „Abortiraj“.

Edwards je poručio i da će poslati novac kako bi joj pomogao, a američki mediji pišu da je u pitanju suma od oko 100 hiljada dolara.

Ovim povodom Edwards se oglasio i na svojom zvaničnim profilima na društvenim mrežama.

„Komentari koje sam iznio u tom trenutku ne odražavaju ono za šta se ja zalažem, u šta vjerujem i šta želim da predstavljam kao muškarac. Sve žene treba da dobiju podršku i moć da donose sopstvene odluke u vezi sa svojim tijelima i onim što je najbolje za njih. Rješavaću lične stvari privatno i neću se više javno oglašavati po ovom pitanju“, stoji u saopštenju popularnog košarkaša.

Anthony Edwards bio je vjerovatno najbolji igrač reprezentacije SAD, koja je podbacila na prethodnom Svjetskom prvenstvu u Manili. Bek je u NBA od 2020. godine, kada je izabran kao prvi pik drafta.

U tekućoj sezoni igra veoma dobro, a tim iz Minneapolisa pobjeđuje. Edwards po utakmici prosječno ubacuje 24,2 poena i bilježi 5,3 skoka i 5,1 asistenciju.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()