NBA prvak htio napiti Jokića: Nikad više...

Brown, sada već igrač Indiana Pacersa, ispričao je da je tokom proslave imao namjeru napiti Jokića, a onda priznao da se to za njega pokazala kao preteška misija

19.07.2023. 09:13
  • Podijeli:
nikola_jokic_M.M.ATAImages (1)-649fe6b73473d.webp Foto: M.M./ATAImages

Denver Nuggetsi prošle su sezone osvojili svoj prvi prsten NBA prvaka. Do titule ih je predvodio sjajni Nikola Jokić, MVP finalne serije koji je kroz pet utakmica s Miami Heatom prosječno bilježio 30.2 koša, 14 skokova i 7.2 asistencije po utakmici.

Prilično aktivan bio je i u slavlju naslova, otkrio je Bruce Brown.

Brown, sada već igrač Indiana Pacersa, ispričao je da je tokom proslave imao namjeru napiti Jokića, a onda priznao da se to za njega pokazala kao preteška misija i da je on bio taj koji je popio previše u večeri i u kojoj se slavilo.

"Pili smo neki srpski viski, a ja sam imao cilj napiti ga. Preokrenuo je taj scenarij. Veći je od mene, o tome uopće nisam razmišljao. Ne možeš piti s njim, naučio sam tu lekciju. Drugačiji je. Nikad više. Imao sam let sljedećeg jutra, a probudio sam se u 11:50", rekao je Brown.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()