NBA: Luka Garza opet igrao odlično, bizarni problemi na utakmici Los Angeles Lakersa

Najbolji u ekipi Wolvesa bio je Anthony Edwards s 31 poenom, dok je u Jazzu najbolji bio Collin Sexton s 22 poena

17.03.2024. 14:09
  • Podijeli:
luka garza - usa today network - reuters-63e48d64d472a.webp Foto: Reuters/USA Today Network

U NBA noći iza nas odigrano je devet susreta, a na parket je izašao i reprezentativac Bosne i Hercegovine Luka Garza.

Košarkaš Minnesota Timberwolvesa je u pobjedi svog tima (119:100 protiv Utah Jazza) imao zapaženu ulogu. Postigao je devet poena i uhvatio tri skoka u samo 13 minuta igre.

Najbolji u ekipi Wolvesa bio je Anthony Edwards s 31 poenom, dok je u Jazzu najbolji bio Collin Sexton s 22 poena.

Interesantan meč odigran je u Los Angelesu, gdje su domaći Lakersi izgubili protiv Golden State Warriorsa (128:121).

Naime, serija bizarnih odluka sudijskog tima, kao i veliki problemi sa satom u Crypto.com areni su između ostalog doveli do poraza domaće ekipe, i to bez obzira na fantastičan meč LeBrona Jamesa (40 poena, devet asistencija). U Warriorsima je najbolji bio Stephen Curry s 31 poenom. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()