NBA liga suspendovala reprezentativca Srbije zbog tučnjave

Najteže je u čitavoj priči prošao Thomas Bryant koji je kažnjen od strane NBA lige suspenzijom na tri utakmice

26.02.2024. 12:23
  • Podijeli:
Tan2024-02-1502241911_2 nikola jović nba AP PhotoMatt Rourke-65cdc682ac798.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Rourke

Reprezentativac Srbije Nikola Jović suspendovan je od strane NBA lige zbog učešća u tuči tokom utakmice između Miamija i New Orleans Pelicansa.

On je suspendovan na jednu utakmicu neigranja, a istu kaznu je dobio i Jimmy Butler koji je bio jedan od inicijatora gužve.

Butler je bio isključen i tokom same utakmice, dok je Jović izbjegao tu sudbinu, ali je naknadnim gledanja snimka utvrđeno da je učestovao u eskalaciji sukoba.

Ovu vijest potvrdila je sama franšiza putem društvenih mreža, što znači da će njih dvojica preskočiti meč protiv Sacramenta.

Najteže je u čitavoj priči prošao Thomas Bryant koji je kažnjen od strane NBA lige suspenzijom na tri utakmice.

Ona počinje takođe od sutrašnjeg meča sa Sacramentom, a pored toga, on će propustiti mečeve sa Portlandom i Denverom, tako da neće igrati ni protiv Nikole Jokića u Coloradu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()