NBA: Jokićev rekord, umalo tuča i izjednačenje u seriji

"Navijač je prvi stavio ruku na mene. Mislio sam da liga treba da nas zaštiti u tom slučaju, ali možda griješim. Vidjećemo"

08.05.2023. 09:30
  • Podijeli:
Nikola Jokić_Matt York AP Tanjug-6458a36a0f9c0.webp Foto: Matt York / AP / Tanjug

Košarkaši Denvera izgubili su od Feniksa sa 124:129 i sada je rezultat 2-2 u polufinalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Nagetsima nije pomogla ni fantastična partija Nikole Jokića. Džoker je ostvario svoj novi plej-of rekord od 53 poena, uz šut iz igre 20 od 30, a tome je dodao i četiri skoka, te 11 asistencija.

Srpski as je tokom meča čak istrgao loptu iz ruku vlasniku Sansa Metu Išbiji, i time je zaradio tehničku grešku. On je pokušao da odigra brz napad, ali Išbija ga je u tome spriječio.

"Navijač je prvi stavio ruku na mene. Mislio sam da liga treba da nas zaštiti u tom slučaju, ali možda griješim. Vidjećemo", rekao je Jokić.

Na pitanje da li je znao kao je on, Nikola je rekao da jeste.

"Ali on je navijač, zar ne? Sjedi uz teren, znači da je navijač. Ne može da utiče na igru, trebalo bi da bude izbačen ukoliko utiče na igru", jasan je Srbin.

Išbija je na poluvremenu rekao da ga više brine utakmica nego to što se desilo, i bio je na svom mjestu u drugom poluvremenu.

Ponovo su sjajni bili Devin Buker i Kevin Durent sa 36 koševa.

Za poražene, osim Jokića, raspoložen je bio Džamal Marej sa 28 pogodaka.

Na Istoku, Filadelfija je u trileru savladala Boston rezultatom 116:115, te tako izjednačila na 2-2.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()