Melem na ranu: Grobari u pet ujutru dočekali košarkaše Partizana

Prepoznali su navijači da su košarkaši Partizana dali sve od sebe i pokazali da to i te kako cijene, kao i da će biti uz njih i u pobjedi, ali i u porazu

11.05.2023. 11:20
  • Podijeli:
Grobari doček_Printscreen-645cb0e2ca313.webp Foto: Printscreen

Poslije srceparajućeg poraza u Madridu, povratak ekspedicije Partizana u Beograd je protekao tiho. Nikome nije bilo do priče, ali situacija se preokrenula u potpunosti po slijetanju ne aerodrom "Nikola Tesla", u pet sati ujutru.

Nekoliko stotina navijača dočekalo je Crno-bijele, uz skandiranje, aplauze i pjesmu. Pružili su podršku svojim ljubimcima u najtežem trenutku u sezoni, piše MozzartSport.

Izabranici Željka Obradovića su se borili do posljednjeg atoma snage, odigrail pet epskih utakmica sa Realom, malo je nedostajalo da sljedeći let iz Beograda bude za Kaunas, ali...

Kralj je u nevjerovatnom raspletu došao do istorijskog preokreta i zakazao El Klasiko sa Barselonom u polufinalu Fajnal fora.

Prepoznali su navijači da su košarkaši Partizana dali sve od sebe i pokazali da to i te kako cijene, kao i da će biti uz njih i u pobjedi, ali i u porazu.

Iako je na putu do glavnog grada Srbije u taboru Crno-bijelih vladala tmurna atmosfera, sve se promijenilo na aerodromu.

Nisu košarkaši mogli da ostanu ravnodušni, emotivno su proživjeli i ovaj trenutak sa navijačima, a u očima Matijasa Lesora mogle su se vidjeti i suze.

Toliko su francuski centar i njegovi saigrači htjeli da obraduju navijače, malo je nedostajalo, ali pristalice kluba iz Humske su se postarale da im stave do znanja da su će im pružati vjetar u leđa i u nastavku sezone.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()