Madar digao prašinu: Volim Partizan, ali ljubav nije bila obostrana

"Imam velike emocije prema klubu, ali sam u posljednjih 10 dana vidio da emocije nisu obostrane"

12.07.2023. 11:12
  • Podijeli:
Jam Madar_KKP-64ae6d080e4e8.webp Foto: KK Partizan

Novi košarkaš Fenerbahčea Jam Madar digao je prašinu zbog načina na koji je otišao iz Partizana, ali i oproštajnom porukom da voli klub, ali da ljubav nije bila obostrana.

Fener je zvanično objavio da je Izraelac zadužio žuto-plavi dres. Međutim, Parni valjak nema namjeru da se preda zbog čega bi čitav slučaj mogao da završi na sudu.

U šampionu Jadranaa smatraju da nije postojao pravni osnov da Madar izađe iz ugovora i tako klub ostavi bez obeštećenja...

Kako bilo, on se putem društvenih mreža oprostio od ekipa uz pomalo kontroverznu poruku:

"Moja familijo, postoje momenti u životu kada je teško donijeti odluku, a najteže se donose one koje uključuju emocije. Imam velike emocije prema klubu. Ali sam u posljednjih 10 dana vidio da emocije nisu obostrane i zato nisam imao izbor. Želio bih da se zahvalim svima na ljubavi i podršci koju su mi pokazali i što su mi učinili da se osjećam ako kod kuće kada sam bio daleko od svoje", napisao je Madar na društvenim mrežama.

Poseban je paragraf posvetio treneru Željku Obradoviću, tribini, ekipi i saigračima...

"Posebna zahvalnost publici, najboljem treneru na svijetu, treneru koji je prije svega sjajan čovjek i životni mentor. Hvala vam što ste me izabrali i promijenili mi život. Hvala kompletnom stručnom štabu i svima koji su bili dio svega ovoga. Zauvijek ćete biti u mom srcu. Sve saigrače volim i želim im uspjeh, onima što su otišli ili idu, kao i onima što ostaju. Zauvijek ću biti navijač Partizana, bez obzira gdje odem. Dok se ne sretnemo ponovo".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()