Kasno buđenje: Zvezda dobila Asvel i - ispala

Crveno-bijeli vezali tri trijumfa u eliti, ali su se kasno probudili. Neki neshvatljivi prethodni porazi skupo su ih koštali - ostali su bez plej-ofa

31.03.2023. 22:57
  • Podijeli:
Ognjen Kuzmić Crvena zvezda Asvel_Euroleague-642745770c399.webp Foto: Euroleague

Košarkaši Crvene zvezde upisali su Pirovu pobjedu protiv Asvela rezultatom 76:60 (17:19, 20:23, 19:11, 20:7) u 32. kolu Evrolige.

Crveno-bijeli su vezali tri trijumfa u eliti, ali su se kasno probudili. Neki neshvatljivi prethodni porazi skupo su ih koštali - ostali su bez plej-ofa.

Poduža je lista nevjerovatnih kikseva srpskih i jadranskih prvaka. Oni su ove večeri došli na naplatu.

Jer, iako su Beograđani slavili u Francuskoj, neće ići u doigravanje s obzirom na to da su i Baskonija i Žalgiris upisali pobjede.

Ostaje žal zbog ovakvog epiloga jer su Beograđani u tri posljednje runde pokazali zavidan nivo igre.

Vidjelo se to i večeras. U prvih petnaestak minuta su se mučili, tražili dobitnu kombinaciju... A kada su bili satjerani uz zid, konačno su je pronašli.

Na 42:32 sredinom drugog kvartala činilo se da domaćin plovi ka laganoj pobjedi. No, desilo se suprotno. Od tog trenutka na parketu je postojao samo jedan tim - Zvezda.

Do kraja meča gost je napravio pomalo nestvarnu seriju 44:18, za pobjedu i utješnu nagradu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()