Kari otkrio adute: Na spisku i neka iznenađenja

Pešić je kreirao preliminarni spisak sa 24 kandidata. Na listi je i nekoliko pozitivnih iznenađenja

14.02.2023. 10:58
  • Podijeli:
Srbija košarka_FIBA-63eb57cac9d7e.webp Foto: FIBA

Selektor srpskih košarkaša Svetislav Pešić otkrio je adute za posljednji "prozor" kvalifikacija za predstojeći Mundobasket u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Orlovi će 24. februara igrati protiv Grčke u Atini, a potom tri dana kasnije snage odjeriti protiv Velike Britanije u "Hali Aleksandar Nikolić".

S obzirom na to da je Karijeva četa u prethodnom prozoru na pleća bacila Britance i Turke, došla je u lagodnu poziciju da je jeadn trijumf u predstojeća dva ispita vodi na planetarnu smotru.

Pešić je kreirao preliminarni spisak sa 24 kandidata. Na listi je i nekoliko pozitivnih iznenađenja poput MVP-a Evrolige Vasilija Micića, potom Zvezdinog asa Nemanje Nedovića, Partizanovog snajpera Danila Anđušića, uzdanice CSKA Nikole MIlutinova...

Naravno, neizvjesno je da li će baš svi evroligaški igrači biti dostupni, ali ovakav spisak ohrabruje.

Na njemu su: Anđušić, Aleksa Avramović, Dušan Beslać, Nemanja Dangubić, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Nikola Đurišić, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Marko Jeremić, Stefan Jović, Micić, Dušan Miletić, Milutinov, Luka Mitrović, Nedović, Marko Pecarski, Filip Petrušev, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Uroš Trifunović i Aleksa Uskoković.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()