Kajri Irving i Markif Moris prelaze u Dalas

Oglasio se Bruklin

07.02.2023. 10:37
  • Podijeli:
kyrie irving-profimedia-1667640751173.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Bruklin saopštio je danas da je završen dogovor o razmjeni igrača sa Dalasom.

U saopštenju se navodi da su Kajri Irving i Markif Moris napustili Bruklin u zamjenu za Spensera Dinvidija, Dorijana Fini-Smita i nekoliko izbora prve i druge runde na predstojećim NBA draftovima.

"Uzbuđeni smo što će se Spenser i Dorijan priključiti našem timu. Dinvidi je dinamičan i talentovani bek. Njegove igre su nam veoma poznate pošto je već bio član Bruklina. Fini-Smit je iskusan igrač, koji je dobar u odbrani. Vjerujem da će se ova dva igrača brzo uklopiti u naš tim", izjavio je rekao generalni direktor Bruklina Šon Marks.

Irving je 2016. godine osvojio titulu sa Klivlendom i osmostruki je učesnik Ol star meča. On je u posljednje tri i po godine u Bruklinu imao problema sa povredama, suspenzijom i neigranjem zbog odbijanja da se vakciniše protiv korona virusa.

Početkom prošle nedjelje tražio je trejd, jer nije uspio da se dogovori sa rukovodstvom Bruklina o nastavku saradnje.

Američki mediji navode da će se Irving priključiti ekipi danas u Los Anđelesu i da bi mogao da debituje za Dalas na utakmici protiv Klipersa, koja se igra u noći između srijede i četvrtka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()