Jusuf Nurkić pokazao da nikome ne ostaje dužan

Oglasio se "Bosnian beast"

12.01.2024. 20:15
  • Podijeli:
jusuf nurkic reuters-654c74744d892.webp Foto: Reuters / USA Today Sports

Phoenix Sunsi su protekle noći deklasirali Los Angeles Lakers rezultatom 127:109 u Crypto.com Areni.

Sunsi su dominirali u prve tri četvrtine, stekavši veliku prednost koju su Lakersi samo donekle smanjili u posljednjoj dionici.

Bradley Beal je odigrao spektakularnu partiju s 37 poena i impresivnim postotkom šuta za tri poena (8/10). Devin Booker je također briljirao s 31 poenom, pet skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte.

Kevin Durant je pridonio s 18 poena, dok je Jusuf Nurkić ostvario solidan učinak od devet poena, 12 skokova, dvije asistencije i jedne ukradene lopte.

Nurkić je na društvenim mrežama reagirao na kritike legendarne košarkaške ikone Charlesa Barkleya, koji je tvrdio da Sunsi nemaju lidera i čvrstinu. Nurkić je objavio gif u kojem se smije, sugerirajući da Barkleyeva kritika nije opravdana.

Također je podijelio izjavu sportskog analitičara Nicka Wrighta koji je izjavio da bi radije imao LeBrona Jamesa, Anthonyja Davisa i Austina Reavesa nego Kevina Duranta, Devina Bookera i Bradleyja Beala. Nurkić je na to reagirao s pitanjem kako Wright može spavati, uz emotikone smijeha.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()