Jović briljira u Ljetnjoj ligi, nova 20+ partija

Polako preuzima ulogu koja se od njega očekuje

06.07.2023. 08:32
  • Podijeli:
Nikola Jović_Majami Hit_Miami Heat_Foto Profimedia-6478c97e94b8f.webp Foto: Profimedia

Zahuktava se Ljetnja liga pod okriljem NBA, a jedno ime se polako kristališe u konkurenciji igrača koji se bore za svoje mjesto pod suncem - Nikola Jović.

Srpski košarkaš pružio je još jednu odličnu partiju za Majami no to nije bilo dovoljno da se izbjegne poraz ovog puta - 83:95.

Jović je u minuloj utakmici sa Lejkersima bio drugi strijelac tima sa 21 poenom, a Kingsima je ubacio poen više i bio napadački najpotentniji u poraženom sastavu.

Drugi strijelac tima i preostali dvocifreni bio je Džamal Sain sa 17 poena.

Nekadašnji adut Mege pogodio je tri trojke iz pet pokušaja, iz igre je ukuno gađao 6/13, ubacio i sedam penala iz osam pokušaja, i da na drugoj strani nije bio nezaustavljivog Kigana Mareja vjerovatno bi bio igrač utakmice.

Ovako, morao je i on da "skine kapu" nedavno draftovanom Mareju koji je Majamiju isporučio 41 poen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()