Jokića pitali hoće li igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama: Prijatelju...

Najbolji košarkaš svijeta nije nastupio na nedavno završenom Mundobasketu

03.10.2023. 08:18
  • Podijeli:
nikola_jokic_M.M.ATAImages (1)-649fe6b73473d.webp Foto: M.M./ATAImages

Nikola Jokić nije nastupao za reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu, a upitno je i hoće li na Olimpijskim igrama sljedeće godine u Parizu.

Bez pomoći dominantnog centra i dvaput najkorisnijeg igrača NBA lige, Srbija je osvojila svjetsko srebro nakon što je u finalu takmičenja poražena od Njemačke 77:83.

Olimpijske igre u Parizu održat će se od 26. jula do 11. avgusta i zasad se ne zna u kakvoj će postavi ondje biti svjetski viceprvak.

Pripreme za novu NBA sezonu su započele, a Jokić, vođa Denver Nuggetsa, bio je pred novinarima. Jedno od pitanja koje je dobio bilo je i hoće li nastupati na Igrama.

"Prijatelju, to je tek za godinu dana, vidjet ćemo šta će sve do tad biti", odgovorio je.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()