Jokić se ponovo igrao košarke, ovaj put uništio Portland

Denver upisao novu pobjedu

05.02.2024. 07:07
  • Podijeli:
jokic tanjug ap-65bde08baa79e.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić odigrao je još jedan sjajan meč u NBA ligi i bio je najzaslužniji što je Denver opet pobijedio Portland.

Jokić je prednjačio sa 29 poena, osam skokova i sedam asistencija, kao i sa nekoliko sjajnih poteza kojima je ponizio najboljeg igrača Portlanda Deandrea Aytona.

Ayton je meč završio sa 27 poena, ali će vjerovatno sanjati Jokića koji mu je pred kraj druge i na početku treće dionice pokazao ko je gazda u Koloradu.

Jokić je najprije na četiri minute do kraja prvog poluvremena tako finitirao Aytona da ovaj nije znao gdje se nalazi, dok je istom igraču poslije dvije minute igre u trećoj četvrtini ukrao loptu kod trojke, istrčao kontranapad i zakucao.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()