Jokić sa penala srušio Warriorse: Nije promašio nijedno slobodno bacanje

U samoj završnici Denver je napravio od rezultat 107:105, seriju 7:2 i uspio da mirno privede posao kraju za ukupno 22 pobjedu u sezoni

26.12.2023. 08:02
  • Podijeli:
jokić denver bruklin AP PhotoFrank Franklin II via Tanjug-6586887cbcfb6.webp Foto: AP PhotoFrank Franklin II via Tanjug

U sudaru posljednja dva šampiona NBA lige, Denver Nuggetsi su savladali Golden State Warriorse 120:114.

Nikola Jokić je ostvario triple double iako je imao očajno šutersko veče (3 od 11), ali je zato sa penala bio stopostotan pogodio je svih 18 slobodnih bacanja i sa ukupno 26 poena, 14 skokova i osam asistencija uz Jamala Murrayja je bio najzaslužniji za trijumf aktuelnih prvaka.

Denver je u prvoj dionici imao i deset poena viška, ali kada su na teren ušle druge postave, meč je veoma brzo ušao u egal.

Nijedna ekipa nije uspjevala da se odvoji, a Ratnici su držali priključak glavne zvijezde tima Curry i Thompson nisu bili šuterski raspoloženi.

U samoj završnici Denver je napravio od rezultat 107:105, seriju 7:2 i uspio da mirno privede posao kraju za ukupno 22 pobjedu u sezoni.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()