Jokić posjeduje vilu od četiri miliona dolara: Pogledajte impresivno izdanje

Jokić ima nevjerovatan petogodišnji ugovor vrijedan 270 miliona eura, ali i na vilu od 29 soba udaljenu od Denvera 10 kilometara

03.05.2024. 09:09
  • Podijeli:
jokic (2)-6630aedc7ad2d.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski

Srbijanski košarkaš Nikola Jokić često je u fokusu javnosti širom svijeta, zbog svojih igara, ali i svojih zanimljivih izjava.

Nikola je jedan od najboljih igrača Denver Nagetsa, s kojim se ove sezone bori za osvajanje titule NBA prvaka.

Često je tema medija, ponekad su to utrke konja, ponekad skupi automobili, a sada je na portal pod nazivom "Realtor" objavljena i njegova vila u predgrađu Denvera.

Jokić ima nevjerovatan petogodišnji ugovor vrijedan 270 miliona eura, ali i na vilu od 29 soba udaljenu od Denvera 10 kilometara.

Srbijanac ju je kupio krajem 2021. godine za 4.5 miliona dolara. Osim ove, Jokić posjeduje kuću u Srbiji, gdje gradi još jednu kuću.

Jokićev posjed proteže se na 12 hiljada kvadratnih metara, a vila posjeduje 29 soba, uz privatno kino, ogrmni bazen, teretanu i apartmane za goste.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()