Je li Nurkić nagovijestio odlazak u Miami?

Raspada se ekipa koja je bila jedna od najjačih u ligi

03.07.2023. 09:00
  • Podijeli:
jusuf_nurkic - reuters-1669789028392.webp Foto: Reuters

Već godinama unazad Damian Lillard je bio najbolji košarkaš Portlanda, a to će u narednim godinama vjerovatno biti i na Floridi.

Naime, prije nekoliko dana Lillard je zatražio odlazak iz kluba u kojem je proveo 11 godina, a obzirom da je u godinama, a ima ih 32, on želi borbu za titulu.

On je najbliži odlasku u Miami Heat, a pitanje je kako će se njegov odlazak odraziti na ostatak ekipe Blazersa, prije svega na njegovog najboljeg prijatelja i h. košarkaša Jusufa Nurkića.

Glasine koje dolaze iz NBA lige u posljednjih nekoliko sedmica govore kako bi i Nurkić ovog ljeta mogao promijeniti sredinu, a njegov komentar na društvenim mrežama ide u prilog tome.

Jedan fan Blazersa je napisao “kako se nada da će Portland ovu situaciju preokrenuti u pozitivnu te se riješiti i Nurkića”.

Bh. košarkaš mu je kratko odgovorio “Ne brini” i tako dodatno podgrijao situaciju u Blazersima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()