Humana misija: Košarkaši, fudbaleri i rukometaši igraju za Vesnu

"Banjaluko, pokaži da možeš, da si najbolja ti! Aj Borac, Aj Vesna!"

12.05.2023. 17:39
  • Podijeli:
Za Vesnu-645e78a49df74.webp Foto: UNA

Košarkaški klub Borac priključio se akciji prikupljanja pomoći za liječenje sugrađanke i bivše košarkašice Vesne Šipke. Vrlo brzo, humanu misiju su podržali i Fudbalski, te Rukometni klub Borac.

Vesna je poznati banjalučki doktor, te bivša uzdanica zlatne generacije Mladog Krajišnika, dok njena kćerka Anđela brani boje Orlova.

Grad na Vrbasu prepoznao je trenutak da pomogne sugrađanki. A sportski kolektivi su dali dodatni vjetar u leđa humanoj misiji.

"Kao i nebrojeno puta do sada, KK Borac će uvijek dati podršku onima kojima je ona najpotrebnija!  Sav prihod od ulaznica drugog meča finala plej-ofa Lige BiH protiv Igokee proslijedićemo dalje za liječenje naše sugrađanke Vesne Šipka.  Pokažimo da smo humani i u ovoj misiji, dijelimo na naše društvene mreže objavu, informišimo što veći broj naših sugrađana, pomozimo našoj Vesni da lakše prebrodi probleme sa kojima se susreće, ujedno pomozimo i našem Borcu da odigra što kvalitetniji meč u finalu koje smo čekali 20 godina! Aj Borac, Aj Vesna!", naveli su Crveno-plavi.

Nedugo potom u akciju se uključio i kolektiv sa Gradskog stadiona.

"Naš klub pridružuje se akciji za podršku u liječenju naše sugrađanke Vesne Šipke koja je nebrojeno puta bila od pomoći brojnim banjalučkim sportistima, a posebno košarkašicama. Vesna, majka mlade košarkašice Orlova Anđele treba podršku svih nas za nabavku lijeka Ribociklib, a FK Borac doniraće dio prihoda od prodatih ulaznica sa utakmice sa tuzlanskom Slobodom. Banjaluko, pokaži da možeš, da si najbolja ti!", poruka je iz Platonove.

Kako je akcija uzela maha, podržao ju je i nekadašnji šampion Evrope, RK Borac:

"Borac je porodica. Bila si sa nama kada je Borcu bilo najteže. Godinama si liječila povrijeđene Crveno-plave igrače. Pružala si utjehu u trenucima kada igrač dobije udarac, razmišljajući da li je to kraj njegove karijere. Sada je vrijeme da tvoj Borac stane uz tebe. U subotu ćemo sav prihod od ulaznica proslijediti za liječenje naše doktorice Vesne Šipke. Zato, svi u Borik! Za Vesnu! Za Borac!", saopštili su iz Gospodske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()