Hitno prevezen u bolnicu: Košarkaša udario automobil

U stabilnom stanju

12.11.2023. 08:25
  • Podijeli:
Keli Ubre-65507a85b7a7c.webp Foto: TWITTER

Košarkaš Filadelfija Seventisiksersa, Keli Ubre, doživio je saobraćajnu nesreću u blizini svog doma, kada ga je udario automobil dok je prelazio ulicu.

Kako javlja američki dobroobavješteni košarkaški novinar ESPN-a, Adrijan Vojnarovski, Ubre stanje igrača je stabilno. Njega je, dok je šetao u blizini svog doma u Filadelfiji, udario auto, nakon čega je hitno prevezen u bolnicu.

 

 

Tamo su ubrzo stigli i predstavnici Seventisiksersa, koji su odmah stali uz svog igrača nakon ove nevjerovatne situacije.

Deril Mori, predsjednik operacija u košarkaškom dijelu Siksersa, navodno je bio među članovima uprave tima koji su bili sa Ubreom u bolnici u subotu. Incident se dogodio blizu Ubreovog prebivališta u Centru grada, prema izjavi portparola.

Kako je dodao Vojnarovski, Keli Ubre je u stabilnom stanju, ali je vrlo vjerovatno da će prilično dug vremenski period morati da se oporavlja od ove nesreće. Prema pisanju amerićčkih medija, lokalne vlasti trenutno istražuju slučaj. Još uvek nema detaljnih informacija i konkretnijih detaljao vozaču vozila koje je udarilo poznatog košarkaša.

Keli Ubre Džunior u ovoj sezoni NBA lige beleži nešto preko 16 poena u prosjeku, odnosno pet skokova i manje od jedne asistencije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()