Evroliga: Partizan se razgoropadio, Virtus nastradao

Nakon tri startna kiksa, Crno-bijeli su se nošeni sjajnom podrškom sa tribina razgoropadili i naprosto pregazili Virtus rezultatom 90:62

20.10.2022. 22:19
  • Podijeli:
KK Partizan_KKP-1666297166141.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana u velikom stilu su upisali prvenac u ovogodišnjoj Evroligi.

Nakon tri startna kiksa, Crno-bijeli su se nošeni sjajnom podrškom sa tribina razgoropadili i naprosto pregazili Virtus rezultatom 90:62 (27:11, 24:21, 18:15, 21:15).

Podatak da su učenici Željka Obradovića već na prvom odmoru imali 16 poena viška, a da su potom samo dodavali gas dobivši i preostala tri kvartala, najbolje govori o njihovoj večerašnoj igri.

Nije mnogo nedostajalo da nekadašnji prvak Evrope u bitku uđe sa skorom 2-1. No, nije, ušao je sa 0-3 i to kao da je bio dodatni motiv domaćima da pokažu da su se s pravom vratili u elitu nakon osam godina.

U svim segmentima košarkaške igre su nadigrali još jednog povratnika u društvo najboljih i već od poluvremena nije se postavljalo pitanje pobjede, već samo konačne razlike.

Pobjednike je predvodio Džejms Naneli sa 20 poena, Danilo Anđušić i Matijas Lesor su dodali po 14, Jam Madar 11, Kevin Panter 10...

U četi Serđa Skariola najefikasniji je bio Ismael Bako, strijelac 11 koševa, dok je dvocifren još samo bio Kajl Vims sa 10 pogodaka.

Partizan u petoj rundi, 27. oktobra, dočekuje Žalgiris.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()