Erik Spolstra šalje Nikolu Jovića u Razvojnu ligu

Jović (20) je član Majamija od 2022. godine, a i prošle sezone je igrao za Sijukse u Dži ligi

13.11.2023. 11:46
  • Podijeli:
nikola jovic majami hits nba liga reuters-653e0fcbec2e0.webp Foto: Reuters

Trener košarkaša Majamija Erik Spolstra izjavio je danas da će srpskog reprezentativca Nikolu Jovića da proslijedi u tim Sijuks Fols Skajforsa, koji se takmiči u Razvojnoj Dži ligi, prenose američki mediji.

Jović (20) je član Majamija od 2022. godine, a i prošle sezone je igrao za Sijukse u Dži ligi.

"Zaista sam ohrabren Nikolinim razvojem, koliko je porastao. A zašto ne igra? Bio je i bolestan sedam dana, pa mu samo treba da izađe na trening. Vidjećemo koji je sljedeći korak najbolji za njega. Vjerovatno neko vrijeme u Sijuksu, da bi se takmičio", rekao je Spolstra, prenosi Tanjug.

On je istakao da će srpskom košarkašu potrebno strpljenje.

"To što ne igra nije pokazatelj kako se osjećamo po pitanju njegovomg razvoja. Jednostavno, postoje koraci. Jović je prošle sezone bio naš najmlađi igrač. Ovo je samo dio procesa. On će nastaviti da se razvija, biće još bolji. S treningom, uz njegove već postojeće vještinem a one su zaista jedinstvene", zaključio je Spolstra.

Jović je ove sezone odigrao dva meča za Majami, a prosječno je postizao 6,5 poena i imao dvije asistencije po utakmici. On je sa selekcijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Manili.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()