Embiid zbog bolova napustio meč u San Franciscu

Propustio ove sezone već 12 utakmica

31.01.2024. 10:20
  • Podijeli:
profimedia-joel embiid-1668414217006.webp Foto: Profimedia

Joel Embiid napustio je sredinom četvrte četvrtine meč protiv Golden Statea i više se nije vraćao na teren.

Aktuelni MVP i as Philadelphije žalio se na povredu lijevog koljena, jer mu je Kuminga, igrač Warriorsa u jednoj borbi za loptu pao na lijevo koljeno.

Embiid se uhvatio za bolno mjesto i ostao da leži na parketu. Ustao je uz pomoć klupskih drugova i uz bolnu grimasu napustio teren.

Zbog bola u koljenu, Kamerunac je propustio dva prethdona duela protiv Denvera i Portlanda, a očigledno je da ima ozbiljan problem.

Već je do sada propustio 12 mečeva u ovoj sezoni i ako ne bude igrao na još pet, neće biti kandidat ni za jednu nagradu NBA lige, samim tim ni za odbranu zvanja najkorisnije igrača lige.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()