Embiid se povrijedio, upitan je za nastavak doigravanja

Glavobolje za Doca Riversa i Philadelphiju

25.04.2023. 22:42
  • Podijeli:
embiid - reuters- usa today network-6406de7cb0b32.webp Foto: Reuters

Iako su u prvom krugu play-offa sa 4:0 savladali Brooklyn Netse, u Philadelphia 76-ersima su zabrinuti zbog povrede svog glavnog igrača, centra Joela Embiida kojeg muče stražnji križni ligamenti desnog koljena.

Embiid zbog toga nije niti igrao u četvrtoj utakmici protiv Netsa, a sredinom sedmice obavit će dodatne pretrage nakon kojih će biti poznato hoće li biti na raspolaganju treneru Docu Riversu u drugom krugu doigravanja protiv boljeg iz ogleda Boston Celticsa i Atlanta Hawksa.

Ako bude igrao, Embiid će morati nositi štitnik na koljenu. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()