Džanan Musa na gostujućem terenu imao doček kojeg će pamtiti čitav život

Danas je Musa u Lugu dočekan na divan način, pošto su mu navijači s tribina već tokom zagrijavanja skandirali "MVP"

11.02.2024. 21:19
  • Podijeli:
dzanan musa x com-6599773242da5.webp Foto: X-com

Džanan Musa danas je s Real Madridom slavio pobjedu u gostima kod Breogana (80:73) u meču 22. kola španske Endesa lige.

Tako se Musa vratio u klub u kojem je oživio svoju karijeru prije dvije sezone, a sjajne partije u dresu Breogana omogućile su mu priznanje za najkorisnijeg igrača lige (MVP) i prelazak u veliki Real.

Danas je Musa u Lugu dočekan na divan način, pošto su mu navijači s tribina već tokom zagrijavanja skandirali "MVP".

Musa je protiv kluba u kojem se proslavio odigrao 22 minute, a na kraju susreta je imao 10 poena, 2 skoka i 1 asistenciju.

Najefikasniji u 19. pobjedi Reala u sezoni je bio Sergio Llull sa 19 poena, dok je na drugoj strani bivši NBA igrač Ben McLemore ubacio 21 poen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()