Drama u NBA ligi, Harden žestoko opleo po čelniku Sixersa: ”On je lažov!”

Jučer je došla vijest da Sixersi neće tržiti Hardena, već da će bit dio momčadi u pripremama te da ga žele zadržati još jednu godinu

15.08.2023. 10:30
  • Podijeli:
james-harden-profimedia.jpg

James Harden zatražio je trade nakon završetka prošle sezone, nije išlo s Joelom Embiidom, Sixersi su opet zapeli u play-offu Boston je bio bolji u sedam utakmica polufinala Istočne konferencije.

Jučer je došla vijest da Sixersi neće tržiti Hardena, već da će bit dio momčadi u pripremama te da ga žele zadržati još jednu godinu kako bi pokušali osvojiti titulu.

33-godišnjak je došao u Sixerse na nagovor svog prijatelja Daryla Moreyja s kojim je surađivao u Houston Rocketsima, ali izgleda da je prijateljstvo puklo.

”Morey je lažljivac i više neću biti član organizacije čiji je on član. Ponovit ću. Daryl Morey je lažljivac i više neću biti član organizacije čiji je on član’‘, rekao je Harden jasno i glasno o generalnom menadžeru Sixersa.

Harden je prošle sezone pristao na smanjenje ugovora s 47 miliona dolara na 33 miliona, a Morey mu je obećao da će mu ovo ljeto ponuditi poboljšani ugovor, ali očito ga je prevario.

Bek šutera se ovo ljeto povezivalo s Los Angeles Clippersima, a sada je jasno da će Sixersi morati pronaći novu destinaciju za nekadašnjeg MVP-a lige.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()