Double-double učinak Nurkića i slavlje Sunsa protiv Bucksa

Stigli do 30 pobjede u sezoni

07.02.2024. 07:13
  • Podijeli:
nurkic durent booker reuters-65bbab567991b.webp Foto: Reuters

Košarkaši Phoenixa su nastavili su pobjedama i noćas u sjajnoj utakmici slavili protiv Bucksa, a bilo je 114:106.

Bila je to 30 pobjeda za Sunse, koji se na Zapadu nalaze na šestoj poziciji.

U prilično izjednačenoj utakmici, tim našeg Jusufa Nurkića slavio je zahvaljujući jačim individualnim učinkom, a posebno se to odnosi na Phoenix.

Sjajno su igrali Booker, Durent i Beal, koji su ubacili 32, 28, odnosno 25 koševa.

Naš Nurkić je na parketu proveo nešto više od 32 minute i upisao novi double-double učinak, ubacivši 10 koševa, imao je još i 10 skokova, te četiri asistencije.

Kod poraženih Bucksa najbolji je bio Antethounmpo sa 34 ubačaja i 10 skokova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()