Dončić pokazao kako se igra: Od 25 svojih poena - ostvario 39

Košarkaši Dalas Maveriksa savladali su kao gosti Golden Stejt Voriorse rezultatom 132:122.

31.12.2023. 08:25
  • Podijeli:
luka doncic reuters-65409dcd446f1.webp Foto: Reuters/USA Today Sports

Još jedna izvanredna partija Luke Dončića. Slovenac je u drugom poluvremenu protiv Golden Stejt Voriorsa postigao 25 od svojih 39 poena, a ostvario je i 10 asistencija i osam skokova, te je predvodio svoj tim Dalas Maveriksa do trijumfa.

Dante Eksum (Exum) je postigao 19 poena, Džoš Grin (Josh Green) je dodao 18 poena, a Derek Liveli II (Dereck Lively II) je postigao 12 poena uz 14 skokova u redovima Dalasa.

Košarkaši Dalas Maveriksa savladali su kao gosti Golden Stejt Voriorse rezultatom 132:122.

Stef Kari (Stephen Curry) je predvodio Golden Stejt sa 25 poena i sedam asistencija. Kris Paul (Chris Paul) je dodao 24 poena i postao je 37. igrač u historiji NBA lige koji je premašio 22.000 poena u karijeri.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()