Dalas na ivici "metle": Poznati novinar kao glavnog krivca naveo Dončića

Brajan Vindhorst, novinar ESPN-a, označio je Luku Dončića kao najvećeg krivca za poraz Dalasa od Bostona u trećoj utakmici finala NBA lige.

13.06.2024. 13:01
  • Podijeli:
Tan2024-06-1304522154_2 AP PhotoSam Hodde luka donci džejson tejtum-666aa42f461ae.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Sam Hodde

Dalas je i u trećoj utakmici finala NBA lige izgubio od Bostona (106:99), a Luka Dončić je označen kao glavni krivac.

Brajan Vindhorst, novinar ESPN-a, označio je Luku Dončića kao najvećeg krivca za poraz Dalasa od Bostona u trećoj utakmici finala NBA lige.

– Luka je pao na parket u neprihvatljivoj poziciji, imao je pet faulova na četiri minuta do kraja. Okrenuo se na klupi i rekao: “Bolje da tražite čelendž!”, kao da je klupa kriva što je napravio loš potez u napadu. Stajao sam u tunelu Maveriksa i gledao tunel Bostona, tu su pobjednici. Ukoliko Luka želi da bude pobjednik, mora da izađe iz svog tunela. Ovo u finalu što mu se dogodilo je lekcija. Njegova loša odbrana je neprihvatljiva – rekao je Vindhorst, a prenosi Sportal.

Dončića je novinar označio kao lošeg i u odbrani.

– On je “rupa” na terenu, košarkaši Bostona ga napadaju. Oni su mnogo ispred u finalnoj seriji, pošto ga dobro čuvaju. Imate situaciju kada se Dončić žali na suđenje. Molili su ga, razgovarali sa njim. Molili su ga da ne košta svoj tim, načinom na koji se ophodi sa sudijama – kazao je.

Ipak, na kraju je poznati novinar malo smirio strasti, pa je iznio i pohvale na račun Slovenca.

– On je brilijantan igrač, radi mnogo stvari dobro. Oni su ovdje zbog toga. Njihov učinak na ovoj utakmici je bio neprihvatljiv i razlog zašto Mavsi nisu pobjedili – izjavio je on.

Podsetimo, u trećoj utakmici Dončić je postigao 27 poena i sa šest ličnih grešaka morao je da napusti igru prije vremena.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()