Čudan izbor: Pogledajte kako se obukao jedan od najboljih NBA košarkaša

Na utakmicu je došao u neobičnoj odjevnoj kombinaciji i svojom pojavom je plijenio pažnju okupljenih

26.12.2022. 11:06
  • Podijeli:
james-harden-profimedia.jpg

James Harden, legenda NBA lige, sinoć je bio u centru pažnje američke i svjetske javnosti.

I to iz dva razloga. Njegov tim Philadelphia 76ers slavio je na gostovanju kod New York Knicksa sa 119:112.

Harden je uz Joela Embiida (35 poena i osam skokova) bio prvo ime gostujućeg tima. Ubacio je 29 poena, a podijelio je i 13 asistencija.

No Harden je i prije utakmice privukao pažnju. Na utakmicu je došao u neobičnoj odjevnoj kombinaciji i svojom pojavom je plijenio pažnju okupljenih.

Pogledajte Hardenov izbor i procijenite sami kakav modni ukus ima legendarni košarkaš.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()