Borba čovjeka i hidranta: Košarkaš Zvezde se zaigrao u tunelu i ostavio saigrače u čudu

Yago je brže-bolje skupio crijevo, zatvorio kutiju i ponašao se kao da se ništa nije desilo

31.01.2024. 14:19
  • Podijeli:
Yago_hidrant_foto_Instagram-65ba17499a167.webp Foto: Instagram/sport.klub

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su u okviru Eurolige razbili Valenciju rezultatom 82:64, a dok su čekali da istrče na parket kamera je u zanimljivoj situaciji uhvatila Brazilca Yagu.

Zvezdin bek je u nedjelju košem koji je pogodio četiri sekunde prije kraja odlučio pobjednika u derbiju protiv Partizana. 

Zbog toga je Brazilac ovih dana glavna zvijezda u Beogradu, a ponovo se našao u centru pažnje i na sinoćnjoj utakmici.

Naime, prije nego što je sa saigračima izašao na parket, Brazilac je tražio način da se zabavi, a pažnju mu je privukla protivpožarna kutija u hodniku.
Odlučio je da otvori, razgledao je hidrant, a onda se crijevo odmotalo i palo na zemlju.

Yago je brže-bolje skupio crijevo, zatvorio kutiju i ponašao se kao da se ništa nije desilo.

Međutim, situacija nije promakla Dejanu Davidovcu i Rokasu Giedraitisu koji su u čudu gledali šta radoznali Brazilac radi.

Inače, Yago je pružio solidnu partiju u kojoj je je imao po pet poena i skokova, a tome je dodao i četiri asistencije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()