Bogdanovićevih 13 poena u porazu Atlante od San Antonija

U pobjedničkom timu najbolji su bili Keldon Džonson i Devin Vasel

20.03.2023. 07:22
  • Podijeli:
Bogdan Bogdanović-63bfd0ee1c5c8.webp Foto: Profimedia

Košarkaši San Antonija pobijedili su na svom terenu ekipu Atlante rezultatom 126:118 u meču NBA lige.

U pobjedničkom timu najbolji su bili Keldon Džonson i Devin Vasel, koji su postigli po 29 poena. U poraženom ekipi najbolji je bio Dedžonte Marej sa 22 poena. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović proveo na terenu 23 minuta, a za to vrijeme postigao je 13 poena i imao je dva skoka i jednu asistenciju.

Atlanta je prvo poluvrijeme riješila u svoju korist rezultatom 83:61. Gosti su početkom treće četvrtine imali i prednost do 24 poena, a onda je uslijedio veliki preokret košarkaša San Antonija, koji su na kraju slavili sa 126:118.

Atlanta se trenutno nalazi na devetom mjestu na tabeli Istočne konferencije NBA lige sa 35 pobjeda i 36 poraza, dok je San Antonio 14. na Zapadu sa skorom 19/52.

Denver je ranije sinoć u gostima pobijedio Bruklin 108:102, dok je Ohlahoma na svom terenu nadigrala Feniks 124:120.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()