Bogdanović popunio sve statističke kolone u pobjedi Atlante nad Јutom

Efikasniji od Bogdanovića u pobjedničkom timu bili su samo Džejlen Džonson sa 22 postignuta poena

28.02.2024. 10:27
  • Podijeli:
Bogdan Bogdanovic-65dc49606f55f.webp Foto: AP Photo/Hakim Wright Sr./Tanjug

Košarkaši Atlante pobijedili su na svom parketu ekipu Јute rezultatom 124:97 u NBA ligi, uz 19 poena reprezentativca Srbije Bogdana Bogdanovića.

Nako serije od tri poraza u NBA ligi, Atlanta je nanizala drugi trijumf pošto je rutinski nadigrala Јutu.

Hoksi su od podbacivanja lopte do posljednjeg zvuka sirene kontrolisali dešavanja na parketu. Јuta ni u jednom trenutku nije bila u rezultatskoj prednosti, a vođstvo domaćih samo je raslo kako se meč bližio kraju.

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović meč je završio sa 19 postignutih poena iako mu procenti šuta nisu bili sjajni - 7/15 iz igre, od toga 3/8 za tri poena.

Nekadašnji košarkaš Partizana upisao je u raznovrsnu statistiku i tri asistencije, tri skoka, dvije blokade i dve ukradene lopte, uz četiri izgubljene.

Efikasniji od Bogdanovića u pobjedničkom timu bili su samo Džejlen Džonson sa 22 postignuta poena, uz 13 uhvaćenih lopti, i Diandre Hanter sa 20 poena. Dežonte Mari je zabilježio dabl-dabl učinak sa 17 poena i 11 asistencija.

Među igračima Јute istakao se Kolin Sekston sa 22 poena, dok su po 14 ubacili Voker Kesler i Kejonte DŽordž. Prvi je zabilježio i 12 skokova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()