Bivši trener Zvezde na meti Igokee

Kako prenosi košarkaški portal "Basketball Sphere", Igokea je poslala ponudu bivšem treneru Crvene zvezde (sada asistent Etoreu Mesini u milanskoj Olimpiji) za mjesto prvog čovjeka stručnog štaba

11.06.2024. 12:41
  • Podijeli:
milan tomic M. M.ATAImages-666802fbd1f59.webp Foto: M. M.ATAImages

Bivši trener Crvene zvezde Milan Tomić nalazi se na meti Igokee za mjesto prvog trenera, prenosi b92.

Kako prenosi košarkaški portal "Basketball Sphere", Igokea je poslala ponudu bivšem treneru Crvene zvezde (sada asistent Etoreu Mesini u milanskoj Olimpiji) za mjesto prvog čovjeka stručnog štaba.

Ukoliko se dvije strane i definitivno dogovore, Tomić će kormilo Igokee preuzeti od Marka Cvetkovića, koji je krajem aprila zamijenio Vladimira Jovanovića, takođe bivšeg trenera Crvene zvezde.

Tomić je prethodnu sezonu proveo u italijanskom sastavu, nakon epizode u Peristeriju, u koji je otišao poslije Crvene zvezde. Prije toga, od 2004. do 2018. godine najvećim dijelom bio je asistent u Olimpiakosu, tako da je učestvovao u osvajanju dve evroligaške titule, 2012. i 2013. godine.

Istoimeni portal kaže da je Igokea poslala ponudu i treneru Partizana, asistentu Željka Obradovića, Bogdanu Karaičiću i da se sa njim takođe vode pregovori oko preuzimanja poslija šefa struke.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()