Adis Bećiragić: 'Ljut sam i nezadovoljan, moramo biti bolji'

Nije krio da je nezadovoljan igrom našeg državnog tima

19.08.2023. 10:10
  • Podijeli:
adis_beciragic -  Marius Becker  - dpa  pixsell-1667475416010.webp Foto: DPA/Pixsell

Selektor Adis Bećiragić dao je svoj komentar nakon pobjede reprezentacije Bosne i Hercegovine nad Izraelom od 86:77.

Zmajevi su Izrael savladali u polufinalu pretkvalifikacija za Olimpijske igre.

“Plasirali smo se u finale preko Izraela koji je u svim segmentima igre kontra od onog što mi igramo. Natjerali su nas na velik broj izgubljenih lopti. Mislili smo da ćemo mnogo lakše pobijediti ovu utakmicu. Čestitam im, a pobijedila je ekipa s boljim igračima”, rekao je Bećiragić.

Nije krio da je nezadovoljan igrom našeg državnog tima.

“Naravno da nismo zadovoljni jer su oni uspjeli da nas natjeraju na velik broj grešaka. Za igrače ovakvog nivoa je to nepotrebno i neodgovorno imati 22 izgubljene lopte. Dozvolili smo im i toliko ofanzivnih skokova. Nadam se da ćemo biti bolji protiv Poljske, koja je puno bolja i od Izraela i Mađarske. Očekujem veću koncentraciju i odgovornost”, dodao je Bećiragić, piše scsport. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()