ABA liga: Zvezda brzo ugasila Krku

Najbolji u pobjedničkom timu bio je Majk Tobi sa 16 poena i tri skoka, dok je Džoel Bolomboj dodao 13 poena uz šest skokova

27.11.2023. 19:31
  • Podijeli:
kk crvena zvezda - kk krka, 27 nov 2023, ABA liga - foto Krka Drago Perko kosarka-si-6564ca8a62812.webp Foto: Krka/Drago Perko/kosarka.si

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su večeras ekipu Krke rezultatom 90:67 u utakmici 9. kola ABA regionalne lige.

Najbolji u pobjedničkom timu bio je Majk Tobi sa 16 poena i tri skoka, dok je Džoel Bolomboj dodao 13 poena uz šest skokova.

Domaćim tim je predvodio Leon Stergar sa 15 poena i dvije asistencije.

Na samom početku gosti su napravili seriju od 11-0 koja je odredila tok susreta.

Do kraja prve četvrtine Zvezda je samo održavala prednost.

U drugoj deonici "crveno-beli" su preko tranzicije samo povećavali prednost, koja je u jednom momentu iznosila i plus 19.

U drugom poluvremenu preko reketa gosti su došli do prednosti od 25 poena.

Krka je pokušala u posljednjoj dionici da smanji zaostatak, spustili su razliku na 13 poena.

Zvezda je uspjela da odbije nalet preko raspoloženog Bolomboja, kao i Tobija.

Stregar je bi najraspoloženije u slovenačkom timu ali to nije bilo dovoljno, pa je Zvezda upisala novu pobjedu u regionalnom takmičenju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()