Zvjezdan Misimović postao direktor nogometne reprezentacije BiH

Misimović je tokom briljantne igračke karijere u kojoj je za zmajeve nastupio 84 puta i postigao 26 golova

04.11.2022. 11:52
  • Podijeli:
Zvjezdan_Misimovic_foto_Armin Durgut_PIXSELL-1667559155183.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Nekadašnji kapiten naše reprezentacije Zvjezdan Misimović je preuzeo funkciju direktora "A" selekcije BiH.

Misimović je nakon završetka briljantne igračke karijere u kojoj je za zmajeve nastupio 84 puta i postigao 26 golova, obavljao poslove tim koordinatora i tehničkog direktora "A" selekcije, te savjetnika Izvršnog odbora NS BiH za nogometna pitanja.

"Ovo je veliki izazov za mene, ali čvrsto vjerujem da ću svojim iskustvom i znanjem donijeti novi pogled na nogomet i stvari oko njega. Uvijek sam bio na raspolaganju, i sve što sam prošao u karijeri spreman sam podijeliti sa našim igračima, stručnim štabom, rukovodstvom saveza. Pred nama je još mnogo posla, međutim osjeća se pozitivna atmosfera u svlačionici, dolaze, mladi talentovani igrači od kojih u budućnosti možemo očekivati velike stvari. Ponovo smo u A Ligi nacija, a u kvalifikacijama za Euro imamo šansu da se direktno plasiramo na završni turnir, što nam je i cilj", poručio je Misimović nakon stupanja na dužnost.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()