Zvezdin dres na modnoj reviji u Parizu

Nerijetko se dešava da pjevači, glumci, influenseri u svakodnevnom životu nose fudbalske dresove, a zanimljiva slika nam stiže iz Pariza

01.07.2023. 11:00
  • Podijeli:
Zvezda_dres_Pariz_foto_TW-649f324cf3fd0.webp Foto: Twitter/@kikirikiputer1

Kultni dres FK Crvena zvezda s kraja prošlog vijeka našao se na modnoj reviji u Parizu.

Uprkos tome što se fudbalski dresovi uglavnom vezuju za teren i utakmice, globalizacija najvažnije sporedne stvari na svijetu, kao i sve veći upliv mode i dizajna u sportsku industriju, dovelo je do toga oni postanu brendovi sami za sebe.

Nerijetko se dešava da pjevači, glumci, influenseri u svakodnevnom životu nose fudbalske dresove, a zanimljiva slika nam stiže iz Pariza gde je devojka na modnu reviju došla u čuvenom Zvezdinom "Beobanka" dresu, jednom od najpoznatijih i najomiljenijih među zvezdašima.

To je bio svojevrsni šlagvort za jedan od najpoznatijih svjetskih modnih magazina "S Moda", koji je tome posvetio tekst, a ujedno apostrofirao i Crvenu zvezdu kao klub koji se pri dizajnu dresova vodi modnim motivima.

"S Moda" smatra da je Zvezda dobila veću pažnju u modnoj industriji baš zahvaljujući tome što je centar marketinških kampanja u dizajniranju dresova upravo stavljen na modu. U skladu s tim, crveno-bijele porede sa Juventusom i Milanom, čiji se dresovi nose širom svijeta.

Nema sumnje da Zvezda ima veliku armiju navijača, posebno u regionu, te da ne bi postalo iznenađenje da se crveno-bijeli dres, možda baš ovaj sledeći koji klub iz Ljutice Bogdana predstavi kao onaj u kom će Baharovi puleni istrčati u septembru u Ligi šampiona, doživi kao svojevrsni modni brend i počne da nosi i u nekim opuštenijim varijantama, van terena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()