Zvezda pokorila Lazarevac, Kulibali upisao prvenac

Centarfor iz Malija probio led u dresu srpskog prvaka, što svakako ohrabruje pred nastavak zahtjevne sezone

30.10.2022. 19:07
  • Podijeli:
Zvezda Kolubara FKCZ-1667153181108.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pružili su dopadljivu partiju i u 17. kolu Superlige Srbije rutinski savladali Kolubaru u Lazarevcu sa 2:0.

Crveno-bijeli su na taj način napravili dobru uvertiru pred utakmicu jeseni u četvrtak u Monte Karlu, gdje će protiv Monaka juriti vizu za evropsko proljeće.

Četa Miloša Milojevića je opravdala ulogu favorita, izdominirala je na terenu, preko Aleksandra Pešića na vrijeme "otključala" mrežu borbenog domaćina kojeg je na kapitulaciju u nastavku primorao Kalifa Kulibali.

Centarfor iz Malija tako je probio led i upisao prvenac u dresu srpskog prvaka, što svakako ohrabruje pred nastavak zahtjevne sezone.

Ovom treba dodati i da je trener Milojević od starta ukazao šansu mladom Jovanu Mijatoviću koji je zablistao i potpuno opravdao povjerenje.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()