Zvezda još živi: Sa Monakom za evropsko proljeće

Srpski prvaci su preskočili prvu prepreku na putu do cilja i sada sami odlučuju o svojoj sudbini protiv renomiranih Kneževa

27.10.2022. 22:54
  • Podijeli:
Zvezda_Tanjug-1666903973616.webp Foto: Tanjug

Fudbaleri Crvene zvezde u utakmici istine su porazili Trabzonspor sa 2:1 i tako održali san o evropskom proljeću.

Riječ je o utakmici petog kola Lige Evrope nakon koje oba sastava imaju po šest bodova i isti međusobni skor, pa bi nakon završnih 90 minuta fudbala u igru mogla da uđe i ukupna gol razlika.

Bilo kako bilo, srpski prvaci su preskočili prvu prepreku na putu do cilja i sada sami odlučuju o svojoj sudbini protiv renomiranog Monaka.

No, ako se uzme u obzir da su učenici Miloša Milojevića protiv Kneževa već odigrali ravnopravan duel i u njemu nesrećno poraženi, jasno je da Crveno-bijeli imaju čemu da se nadaju.

Večerašnji duel je počeo uspavankom koju je prekinuo sjajni Aleksandar Katai.

Osman Bukari je sve dobro uradio na desnom boku, odložio loptu za popularnog Magika a ovaj kao iz praćke pogodio za delirijum na tribinama "Marakane".

No, fešta je trajala svega nekoliko minuta.

Jer, Anastasios Bakasetas je uz dosta sreće iz slobodnjaka pogodio za izjednačenje, pošto je lopta u živom zidu "zakačila" Stefana Mitrovića i tako prevarila Milana Borjana.

Pred Zvezdom je, dakle, blo izazovnih 45 minuta u kojima je morala da "izmisli" gol. I da ga ne primi.

I, u tome je uspjela zahvaljujući Aleksandru Pešiću.

Popularni Šiljo je ove sezone toliko puta bio čovjek odluke, a sa istom praksom nastavio je i večeras. Odlično je ispratio Bukarijevu akciju i centaršut, bio na pravom mjestu u pravo vrijeme za vođstvo, trijumf i nadu u prolaz dalje.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()