Kraj sage: Sergej Milinković Savić u Al Hilalu

Sergej će u klubu navodno zarađivati 20 miliona evra po sezoni

12.07.2023. 21:24
  • Podijeli:
Sergej Milinković Savić Twitter al hilal-64aefa1e69b1b.webp Foto: Twitter/@Alhilal_EN

Fudbalski klub Al Hilal objavio je večeras da je dosadašnji član Lacija i srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić potpisao ugovor sa timom iz Saudijske Arabije.

Detalji transfera nisu saopšteni, ali italijanski mediji navode da je Lacio pristao da srpskog reprezentativca proda za 40 miliona evra.

Milinković-Savić će navodno u novom klubu zarađivati 20 miliona evra po sezoni.

Al Hilal je na svom zvaničnom Tviteru objavio video snimak srpskog fudbalera, koji je potvrdio da nastavlja karijeru u ovom klubu.

Milinković-Savić će u novom klubu igrati sa Rubenom Nevešom i Kaliduom Kulibalijem, koji su prije nekoliko nedjelja stigli u Al Hilal.

Ovaj klub je prošle sezone osvojio treće mjesto u Profesionalnoj ligi Saudijske Arabije.

Milinković-Savić (28) je u mlađim kategorijama igrao za Sporting, Gracer i Vojvodinu. On je sezonu 2014/2015. proveo u Genku, a onda je pojačao Lacio.

Srpski fudbaler je za rimski klub odigrao 341 meč i postigao je 69 golova. Za reprezentaciju Srbije nastupio je na 43 utakmice i sedam puta se upisao u listu strijelaca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()