Zrinjski suvereno u četvrtfinale Kupa BiH, uspješno i bihaćko Jedinstvo

Aktuelni prvaci ubjedljivi protiv Slavije

10.02.2024. 15:01
  • Podijeli:
zrinjski facebook-65c781b0a7090.webp Foto: HŠK Zrinjski

Branitelji naslova prvaka Kupa BiH, ekipa Zrinjskog, rutinskom pobjedom nad Slavijom 3:0 ostvarila je plasman u narednu rundu najmasovnijeg bh. fudbalskog takmičenjima.

Mario Ćuže na startu meča, za svega pet minuta postigao je dva gola.

Prvo je napadač Plemića pogodio mrežu Slavije u 3. minutu susreta, a onda u 8. poslije centaršuta Memije, Ćuže glavom drugi put matira golmana gostiju.

Konačnih 3:0 postavio je povratnik među Mostarce, Igor Savić, početkom drugog poluvremena.

Uspješno je bilo i bihaćko Jedinstvo koje je nakon penala bilo bolje od GOŠK-a iz Gabele.

Regularni dio utakmice završen je bez golova, a na terenu se nije dogodilo mnogo toga. Pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, GOŠK je promašio prva dva penala, a Jedinstvo je bez problema ostvarilo veliki uspjeh.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()