Zrinjski odradio posljednji trening uoči meča u Nizozemskoj

Plemići u prvoj utakmici savladao AZ Alkmaar

29.11.2023. 22:38
  • Podijeli:
zrinjski facebook-6567a9170cde1.webp Foto: Facebook

Zrinjski u četvrtak gostuje u Nizozemskoj ekipi AZ Alkmaara u 5. kolu Konferencijske lige, a večeras je tim iz Mostara odradio posljednji trening uoči meča.

Zrinjski gostuje favoriziranom protivniku nakon dvije uzastopne pobjede u ligi. Aktuelni prvak BiH porazio je Široki Brijeg, a onda i u posljednjem kolu ubjedljivo savladao Gošk.

Ekipa je večeras odradila trening na AFAS Stadionu gdje Zrinjski sutra očekuje susret protiv AZ Alkmaara.

“Lijepo se prisjetiti prve utakmice i velikog rezultata. Sutra je nova utakmica. Imali smo neke promjene, bilo je nekih turbulencija, ali je u zadnje vrijeme ekipa pokazala da ide u boljem smjeru. Želimo igrati najbolje moguće sutra i predstaviti se dobrom partijom. Dosta vremena je prošlo otkako sam tu, dugo radim i treniram i nadam se da će me zdravlje poslužiti”, rekao je Filip Bradarić.

Susret je na rasporedu u četvrtak od 18 sati i 45 minuta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()