Zrinjski obavio trening u Birminghamu

Na raspolaganju treneru Krunoslavu Renduliću bili su svi igrači osim povrijeđenog Hrvoje Barišića koji je van stroja zbog povrede

04.10.2023. 22:36
  • Podijeli:
zrinjski birmingham hšk zrinjski 23-651dcc55b82f2.webp Foto: HŠK Zrinjski

Fudbaleri Zrinjskog odradili su večeras službeni trening na Villa Parku u Birminghamu uoči sutrašnje utakmice 2. kola grupne faze Konferencijske lige protiv Aston Ville.

Na raspolaganju treneru Krunoslavu Renduliću bili su svi igrači osim povrijeđenog Hrvoje Barišića koji je van stroja zbog povrede.

Zrinjskog u Engleskoj očekuje težak posao protiv daleko kvalitetnije i skupljeg rivala, a i trener Aston Ville Unai Emery je kratko poručio da su njegovom timu bodovi neophodni i da moraju slaviti pobjedu.

"Moramo pobijediti. Prvu utakmicu smo igrali i izgubili, a sada su nam bodovi najbitniji. Moramo se boriti i moramo se boriti protiv svih ekipa u grupi jer će nam trebati bodovi. Ovo je prilika da osvojimo tri boda. Ne radi se o razmišljanju da igramo pod pritiskom. Radi se o tome da treba da igramo dobro i sa karakterom. Želimo da nametnemo našu ideju i osvojimo tri boda, to su svi zahtjevi za utakmicu", rekao je Emery.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()