Zbog povrede: Piksi ostao bez još jednog igrača

Rođeni Bijeljinac, povrijedio se minulog vikenda na meču u Primeri

10.10.2023. 15:42
  • Podijeli:
Mihailo Ristic Celta:X-6501e3cdbd4fa.webp Foto: Celta/X

Stefan Mitrović, Mihajlo Ilić, a sada i Mihailo Ristić, neće biti na raspolaganju selektoru Fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju, za predstojeće, odlučujuće mečeve u kvalifikacijama za Еvropsko prvenstvo.

Mitrović i Ilić su poslati u U-21 selekciju, dok će Ristić izostati zbog povrede.

Rođeni Bijeljinac, povrijedio se minulog vikenda na meču u Primeri.

– U posljednjim minutima utakmice koje je odigrao za Seltu u nedjelju, pri nezgodnom pokretu osjetio je bol sa unutrašnje strane koljena. Jutros je imao klinički pregled i magnetnu rezonancu poslije čega je konstatovano istegnuće unutrašnjeg bočnog ligamenta koljena, usljed čega će morati da prođe kroz proces oporavka koji će trajati najmanje od sedam do deset dana – rekao je doktor Orlova Dejan Aleksandrić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()