Vruća priča: Real pregovara sa svjetskim šampionom

Argentinski napadač odigrao odličan drugi dio sezone i ponovo aktuelizovao stara interesovanja

28.06.2023. 10:52
  • Podijeli:
Lautaro Martinez_Pprofimedia-649bf3eaf04ba.webp Foto: Profimedia

Zahuktavaju se transfer priče, a jedna od onih koja bi mogla da bude vruća je oko Argentinca Lautara Martineza.

Odigrao je argentinski napadač odličan drugi dio sezone u Interu i ponovo aktuelizovao stara interesovanja.

Konkretno u pitanju je najveći klub na svijetu, Real.

Kraljevski klub ostao je bez Karima Benzeme. Međutim, u Madridu veoma strpljivo biraju koga bi mogli da dovedu da predvodi napad. Za sada je od klasičnih napadača tu samo Hoselu, koji je doveden na pozajmicu.

Odustalo se od Kaija Haverca, koji je na pragu Arsenala, a čini se da je Bajern u pol poziciji za Harija Kejna. Međutim, Realu je sada veoma interesantan svjetski šampion.

Da ovo nisu obične spekulacije pokazuju i konkretni potezi. Poput onih da su Lautarovi zastupnici viđeni kako se sastaju sa čelnicima Madriđana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()