Vlahović: Stvari dobiju loš epilog kada ne pratim intuiciju

Srpski reprezentativac bio je tragičar gostiju na "Maradoni" pošto u prvom poluvremenu nije iskoristio tri velike šanse da postigne gol

04.03.2024. 14:34
  • Podijeli:
dušan vlahović, 3 mart 2024 - profimedia-65e5ae8c92654.webp Foto: Profimedia

​Dušan Vlahović, fudbaler Juventusa, bio je samokritičan nakon poraza "Stare dame" (2:1) u meču 27. kola Serije A.

Srpski reprezentativac bio je tragičar gostiju na "Maradoni" pošto u prvom poluvremenu nije iskoristio tri velike šanse da postigne gol.

Vlahović smatra da je problem u tome što nije pratio svoj fudbalski instinkt.

"Kada ne pratim svoju intuiciju, stvari dobijaju loš epilog. U trećoj situaciji želeo sam da povedem loptu napred, ali sam odlučio da momentalno šutiram. Moj cilj je da postanem veliki napadač, ali problem je što nismo pobedili, a ne to što ja nisam postigao gol. Nadam se da ću biti sposoban da to ispravim u narednoj utakmici", rekao je Vlahović.

Juventus se već oprostio od trke za titulu, ali je situacija i dalje otvorena kada je borba za Ligu šampiona u pitanju.

"Moramo da nastavimo ovim putem, očekujući da ćemo osvojiti prvenstvo naredne godine. Na kraju sezone biću srećan ako osvojimo trofej i plasiramo se u Ligu šampiona. Želim povratak u Ligu šampiona sa druge, a ne sa treće pozicije na tabeli", objasnio je Vlahović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()