Viniciusa naljutilo pitanje novinara: "Jesi ti glup?"

Brazilac dobio direktan crveni karton zbog šamaranja protivničkog igrača

22.05.2023. 07:21
  • Podijeli:
vini jr twitter screenshot-646afbbc388c4.webp Foto: Screenshot/Twitter

Vinicius Junior (22) naljutio se zbog pitanja novinara nakon utakmice Valencije i Real Madrida (1:0) u pretposljednjem, 35. kolu španskog prvenstva.

Zvijezda Reala dobila je crveni karton u porazu na stadionu Mestalla, a novinar ga je pitao hoće li se izvinuti zbog ponašanja nakon isključenja.

Vinicius je odgovorio: "Jesi ti glup?"

Podsjetimo, utakmicu je obilježilo žestoko vrijeđanje Viniciusa, koji je u 97. minuti dobio crveni karton zbog šamaranja Huga Dura u jednom naguravanju, u kojem ga je isti igrač uhvatio oko vrata. Realov krilni napadač cijelu se utakmicu borio s uvredama navijača, a jednog je za vrijeme utakmice i prozvao, pokazujući prstom prema tribini.

Sudac Bengoetxea izvinjavao se Viniciusu, a na semaforu Mestalle pojavila se rečenica kako Valencia osuđuje nasilje i vrijeđanje u nogometu. Stvar je toliko izmakla kontroli da je Valencijin kapiten Jose Gaya otišao do tribina kako bi pokušao upristojiti Valencijine navijače. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()