Van der Sar hitno primljen u splitsku bolnicu zbog krvarenja u mozgu

Edvin je hitno prebačen u bolnicu helikopterom sa ostrva Hvar u pratnji supruge Anemari, prema čijem sjvedočenju je i reagovano

07.07.2023. 19:07
  • Podijeli:
Edvin van der Sar_Profimedia-64a845900a038.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji holandski golman Edvin van der Sar primljen je hitno u bolnicu u Splitu, gdje se nalazi na intezivnoj njezi.

Kako je prenio "Dalmatinski portal", razlog je subarahnoidalno krvarenje u mozgu zbog kog je primljen na neurologiju.

On je hitno prebačen u bolnicu helikopterom sa ostrva Hvar u pratnji supruge Anemari, prema čijem sjvedočenju je i reagovano nakon što je istakla "da mu je pozlilo i da ima problema sa glavom".

U međuvremenu se oglasio i Ajaks koji je potvrdio ovu vijest i pojasnio da je njihov nekadašnji fudbaler i direktor trenutno u stabilnom stanju.

"Svi u Ajaksu žele Edvinu da se brzo oporavi. Mislimo o tebi", stoji u objavi kluba iz Amsterdama na društvenim mrežama.

Van der Sar je nedavno podnio ostavku na mjesto generalnog direktora Kopljanika, na kojoj je proveo 11 godina, a poslije razočaravajuće sezone za taj klub.

Tokom igračke karijere je branio boje Ajaksa, kao i Juventusa, Fulama, odnosno Mančester junajteda po čemu je najviše i ostao upamćen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()