Uznemirujuće: Teška povreda mladog igrača Partizana, trener se uhvatio za glavu

Jevremović taj meč Jevremović neće da pamti po dobru jer je u njemu povrijedio koljeno

03.07.2023. 11:17
  • Podijeli:
Jevremović_partizan_povreda_foto_YT-64a28a14bf7da.webp Foto: YouTube/FK Partizan Beograd

Crno-bijeli su sa 5:0 pobijedili slovenačkog trećeligaša Pesnicu i taj meč Jevremović neće da pamti po dobru jer je u njemu povrijedio koljeno. 

Igrao se 32. minut utakmice kada je Jevremović, do tada jedan od boljih na terenu, uklizao lijevom nogom u pokušaju da povrati posjed i loptu i stradalo je desno koljeno.

Odmah se na licu vidjela bolna grimasa momka koji je samo koju desetinu sekundi ranije vukao napad svog tima i pokušavao da ugrozi Uroša Poljaneca.

Jauci igrača su se čuli i u prenosu, Igor Duljaj, Partizanov trener se uhvatio za glavu, a ljekari su odmah dotrčali do fudbalera.

Pokušali su da mu pomognu, prekid je potrajao nekoliko minuta, a utakmica je nastavljena nakon što je Janko, uz pomoć saigrača i sa ledom na nozi, napustio teren. Teško je reći koliko ga duga pauza očekuje, ali jeziva scena iz Slovenije zaledila je mnoge i pored terena i na njemu.

Partizan je meč priveo kraju sa 5:0, a sve golove je postigao u drugom poluvremenu. Strijelci su bili Nemanja Trifunović, Nikola Terzić (dva gola), Bibars Natkho i Milan Aleksić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()