Ušao da pomogne svom timu, pa pružio najgori nastup u historiji Lige prvaka

Benfica se nalazi na posljednjoj poziciji grupe D sa osvojenih 0 bodova u četiri odigrana kola

10.11.2023. 08:50
  • Podijeli:
BENFICA VS CLUB BRUGGE foto Reuters-6407af978df24.webp Foto: Reuters

Benfica je ovog ljeta izdvojila 14 miliona eura za češkog lijevog beka Davida Juraseka.

Portugalski klub je u četvrtom kolu Lige prvaka kod Real Sociedada gubio 3:0 nakon samo pola sata, a situacija bi bila i gora da domaća ekipa nije promašila penal.

Trener Roger Schmidt posegnuo je za Jurasekom, ali on ekipi nije pomogao, već odmogao.

U naredne 62 minute na terenu izgubio je loptu čak 28 puta. Sociedad je do kraja samo održavao rano osiguranu pobjedu, a susret je završio 3:1.

Benfica se nalazi na posljednjoj poziciji grupe D sa osvojenih 0 bodova u četiri odigrana kola.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()